Számítógépek értékesítése

Cégünk a márkás számítógépek értékesítése mellett foglakozik a távol-keleti gyártók "noname" alkatrészeiből összeállított konfigurációk értékesítésével is. A különféle eszközöket vevőinkkel való előzetes egyeztetés után nagykereskedő partnereinktől szerezzük be, rövid átfutási idővel. Fontosnak tartjuk, hogy a vevő azt vásárolja, amire ténylegesen szüksége van és ami a felmerült feladatot ténylegesen megoldja. A feladat tulajdonságai a különféle figyelembeveendő egyéb körülmények a rendelkezésre álló anyagi erő, stb. mind-mind befolyásolja, hogy az adott helyzetben mi a megfelelő eszköz és megoldás.

Számítógépjavítás

Az eszközök használata során felmerült problémák egy része is hozzánk fut be. Vállaljuk a nálunk vásárolt eszközök garanciális javítását, és a szakszervízi javíttatásának illetve cseréjének ügyintézést is. A garancián túli javításokat, bővítéseket, átalakításokat szintén vállaljuk ill. ha szükséges, akkor a megfelelő szakmai partnerrel elvégeztetjük

Szoftverek értékesítése

Vállaljuk a hazai számítástechnikai piacon megjelenő szinte valamennyi szoftverfejlesztő cég termékeinek beszerzését. (operációs rendszerek, ügyviteli alkalmazások, grafikai és tervezői szoftverek, stb.)

Rendszerfelügyelet

Amennyiben informatikai rendszere nem igényel főállású karbantartást, rendszergazda foglalkoztatása helyett, cégünk fix havidíj ellenében, folyamatos megoldást biztosít szerződés alapján.Átalánydíjas rendszerfelügyeleti szolgáltatásunkat a mikro-, kis- és középvállalkozások számára kínáljuk. A már meglévő számítógépes rendszere zavartalan működését biztosítja. Gyors problémamegoldás a helyszínen vagy távoli segítséget nyújtunk lehetőség szerint Interneten keresztül táveléréssel, vagy telefonon. A távolról nem javítható hibákat pedig szerződésben vállalt időn belül elhárítjuk

Hálózatépítés

A hálózatépítés nem csak a kábelek fektetéséből és a csatlakozók felszereléséből áll. Vállaljuk épületen belüli számítógép hálózatok (UTP és optikaikábeles, épületen belüli vezeték nélküli rendszerek), valamint épületek közötti összeköttetések (optikai és vezeték nélküli) tervezését, kivitelezését és a hálózatok biztonságos használatának megteremtését. Egy jól működő, korszerű hálózat segíti Önt üzleti céljai elérésében, növeli a belső munkaszervezés hatékonyságát.

Adatvisszaállítás

Kizárólag működőképes, fizikailag nem sérült merevlemezről vállalunk adatvisszaállítást !

Vírusvédelem, vírusmentesítés

A vírusok, kémprogramok, rosszindulatú szoftverek az Interneten állandóan jelen vannak. Egyik legfontosabb célkitűzésünk, hogy a problémát és komoly anyagi károkat okozó számítógépes vírusok ellen gyorsan és hatékonyan fellépjünk, hogy Önnek és cégének a lehetőség szerint legjobb és leghatékonyabb védelmet nyújtsuk. Könnyebb és olcsóbb a bajt megelőzni. Támogatást nyújtunk szerverek és munkaállomások védelméhez szükséges vírusvédelmi megoldás kiválasztásában, telepítésében, konfigurálásában, a vírusinformációs adatbázis naprakészségének felügyeletében, továbbá az esetleg bekövetkezett fertőzések eltávolításában.

Nyomtatási-kellékanyagok, irodai papíráru

Nálunk megvásárolhatja a nyomtatójához és pénztárcájához illő eredeti, utángyártott vagy töltött tintapatronokat, tonereket valamint papírárut. Ha raktárkészletünkön éppen nem található termékre lenne szüksége, rövid határidőn belül beszerezzük.